King 10 watt double chip 800 watt led

zepherlight

Auto Warrior
Feb 20, 2015
191
528
0
56
Amazon has these lights for $170 and I am just flipping to flower 4 autos and a photo. And so far it has been very good. The true watt draw is lower than normal because of the double chip. I started my plant's under it at 36 inches and they never reached at all. Very healthy looking plants under it. The 800 watt is smaller than my galaxy hydro 300's and has a good balance of color temperatures. Thought I'd give a heads up on these as they seem to be one heck of a deal. I'll update as I see the results of the flowering performance. I kinda took a chance on them because they are fairly new but very pleased so far.


Happy Growing:greenthumb:
 

Bulletkush

Auto Warrior
Dec 12, 2015
20
54
0
I'm seeing what I'm guessing this is on Amazon being sold by BOSS LED and was wondering if anyone had any experience with it didn't know if the double chip thing wasn't legit hahaha seems to be doing good looking healthty

Either the BOSS one is a reseller as I'm in uk or maybe China factory but look same apart from the actual branding
 

zepherlight

Auto Warrior
Feb 20, 2015
191
528
0
56
I be
I'm seeing what I'm guessing this is on Amazon being sold by BOSS LED and was wondering if anyone had any experience with it didn't know if the double chip thing wasn't legit hahaha seems to be doing good looking healthty

Either the BOSS one is a reseller as I'm in uk or maybe China factory but look same apart from the actual branding
I believe it may be new company. The color on my plant's is great. I'll post more as flowering goes on but so far I am very pleased with it. The double chip is looking good as far as legit.
 

zepherlight

Auto Warrior
Feb 20, 2015
191
528
0
56
Flowering update. So far it looks good. It held the stretch down nicely. The plant seems to like it's spectrum. The liberty haze is looking great under it. Buds are just starting to form up big time and it bushed out some instead of reaching so high. If the buds continue on as good as they have so far and have nice density I'll have to give this light five stars. It's been great so far. I'll post some pics and update when it gets closer to the end.
 

The420smoker

Common sense is no longer common
Oct 20, 2015
466
1,176
0
Downeast
Flowering update. So far it looks good. It held the stretch down nicely. The plant seems to like it's spectrum. The liberty haze is looking great under it. Buds are just starting to form up big time and it bushed out some instead of reaching so high. If the buds continue on as good as they have so far and have nice density I'll have to give this light five stars. It's been great so far. I'll post some pics and update when it gets closer to the end.
I have 16x King LED 1200w lights. Been running them for 5 months now and plants seem to like them. I have 2 that are defective. Both lights have 5 full rows of LED's that don't come on. I bought mine on eBay and having big time problems with the seller. If you are happy with this brand and purchase more I suggest making sure there is a warranty/guarantee you can get replacements if defective. I have been emailing King directly and have had no response.
 
  • Like
Reactions: zepherlight

zepherlight

Auto Warrior
Feb 20, 2015
191
528
0
56
Tks I wondered about service. Seems like any led built in China is a pain to deal with. For the cost though it's hard to beat if they stay working. I will probably get one more if this flowering phase is good under it. So far it has done great. A warning about the higher watt Models. The plug post they use is folded which leaves a thin spot that builds resistance and can burn in too. Only seen problems with the largest model. A quick check is to unplug the cord from unit after its been running most of the day and if the post are hot you have a problem. They shouldn't be any warmer than the unit itself. That was first thing I checked on this one. No heat. Would be curious to know if yours got hot? Anyway thought you might need the head's up.
 

The420smoker

Common sense is no longer common
Oct 20, 2015
466
1,176
0
Downeast
I will check this. I have most of them plugged in 220v. The few that are still plugged in 110v the cords get hot. Also looking into a local repair if cheap enough. I think one of the controls or drivers went bad.
Good luck with your grows.
 
  • Like
Reactions: zepherlight